Appartement in Baarlo verkopen

AANGEKOCHT IN VERHUURDE STAAT: recent hebben wij dit appartement in verhuurde staat aangekocht! Gaat u uw appartement in Baarlo verkopen, dan neem direct contact op met Huis en Land Vastgoed. Wij geven u gegarandeerd de hoogste en reëelste prijs voor uw appartement! U heeft bij ons niks te maken met makelaarskosten, notariskosten of andere bijkomende kosten. Een appartement verkopen kan dus snel en gemakkelijk gaan. OOK ALS DEZE IN VERHUURDE STAAT IS!

Uw appartement in Baarlo verkopen, bel geheel vrijblijvend voor meer informatie naar: 0475-496328!

Verkopen en terug huren:

Uw appartement in Baarlo verkopen en terug huren is bij ons ook mogelijk! Wij noemen het verkopen en terug huren van uw appartement of huis de zogenaamde sale-and-lease-back constructie. Vaak is voornaamste reden bij een woning eigenaar die dit toe wil passen, dat hij of zij van de overwaarde wil gaan genieten die op zijn of haar huis zit! Op het moment dat je een andere weg in het leven in wil slaan is het dus misschien verstandig om na te denken om uw appartement in Baarlo te verkopen en terug te huren.

Wij kunnen u 100% zekerheid bieden zodat u appartement definitief verkocht is. U kunt dan zorgeloos van uw pensioen gaan genieten. Het is ook mogelijk dat u misschien naar het buitenland (spanje) wil gaan verhuizen. Huis en Land Vastgoed kan hier zorg voor dragen! Onze biedingen zijn zonder voor behoud van financiering!! Wij zijn reeds al 40 jaar actief op de vastgoed markt, zoek dus niet langer naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw appartement in Baarlo. Wanneer u uw appartement in Baarlo gaat verkopen en aan ons verkoopt, heeft u niks te maken met:

  • makelaarskosten
  • taxatiekosten
  • een verkoopbord op het raam
  • en 3 dagen bedenktijd van de koper.

KIES DUS VOOR 100% ZEKERHEID!!

Kosteloze taxatie van uw appartement:

Wilt u uw appartement in Baarlo verkopen, bel ons dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling! Klik hier en vul het contact formulier in op onze website. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op!

Gaat u een appartement verkopen in bijvoorbeeld: Heythuysen, Baexem, Roggel, Helden, Panningen, Kessel, Horn, Haelen, Meijel, Beringe, Maasbree, Nederweert, Weert of Sevenum? Dan kunt u hiervoor ook gerust contact met ons opnemen! 

Deel dit bericht

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twiter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on whatsapp
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws