Bedrijfshal verkopen in Nuenen

AANGEKOCHT: bedrijfshal in Nuenen. Wilt u ook uw bedrijfshal verkopen in Nuenen? Huis en Land Vastgoed koopt uw vastgoed aan voor een reële prijs! Wij zijn al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor de directe verkoop van uw bedrijfspand of woonhuis.

Bedrijfshal in Nuenen verkopen

Directe aankoop:

Wij werden benaderd door de verkoper, hij wilde zijn bedrijfshal verkopen in Nuenen, en vroeg ons om hierop een bod uit te brengen. Tijdens de bezichtiging gaf hij aan dat deze bedrijfshal anders via een executieveiling verkocht zou gaan worden. Dat wilde deze verkoper voorkomen, omdat hij nog een reële prijs voor zijn bedrijfshal wilde zien te krijgen.

Na de bezichtiging en inventarisatie van het achterstallige onderhoud vroeg de verkoper vroeg wat wij voor deze bedrijfshal wilden geven. Dit hebben wij dezelfde dag nog kenbaar gemaakt. Hij gaf toen gelijk aan hiervoor te willen verkopen. Hierdoor bleef de verkoper niet met een schuld zitten, maar hield hij er juist veel geld aan over! Hierdoor heeft hij net op tijd een executieverkoop weten af te wenden. Zijn bedrijfshal verkopen in Nuenen aan Huis en Land Vastgoed, was dus voor hem een uitstekende keuze!

Huis en Land heeft meer als 40 jaar ervaring in de directe aankoop van vastgoed!

Uw bedrijfspand verkopen zonder zorgen:

Zit u in een situatie dat u direct uw bedrijfspand wil verkopen? Neem dan contact op met Huis en Land Vastgoed, wij kopen u bedrijfspand direct aan voor een reële prijs:

  • Zonder voorbehoud van financiering (100% zekerheid definitieve verkoop)
  • Geen makelaarskosten
  • Met een snelle afname via de notaris
  • Overname van de inventaris is bespreekbaar

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact een bedrijfspand op waarde te schatten. Achterstallig onderhoud is voor ons eveneens geen probleem. Doordat wij continue vastgoed aan het renoveren zijn, kunnen we goed bepalen wat de kosten zijn om het achterstallig onderhoud te verhelpen. Hierdoor krijgt u een reële- en transparante prijs voor uw vastgoed. Zo hebben wij al eerder bedrijfspanden aangekocht in: Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Roermond, Venlo, Weert, Rosmalen, Leende, Deurne, Asten, Mariahout, Nuenen, Meijel, etc.

Is uw interesse gewekt om direct te verkopen aan Huis en Land Vastgoed? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0475-496328 of vul het contactformulier in. U kunt ook kijken bij veelgestelde vragen, mogelijk vindt u daar het gewenste antwoord.

Deel dit bericht

Deel op Facebook
Deel op Twiter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws