Huis direct verkopen

AANGEKOCHT: uw huis direct verkopen?! Huis en Land Vastgoed geeft u een reële prijs voor uw woning. Geen makelaarskosten of bijkomende kosten. Binnen 48 uur een bod op woning!

Huis direct verkopen Eindhoven?

Huis en Land koopt uw huis direct aan:

Staat uw huis te koop bij de makelaar en krijgt u geen bezichtigingen/ biedingen? Heeft u een woonhuis wat gedateerd is of zwaar achterstallig onderhoud heeft, en krijgt u het niet verkocht? U kunt uw huis direct verkopen aan Huis en Land Vastgoed. Wij zijn al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor de directe verkoop van uw huis.

Dalende huizenmarkt:

Zo hard als de huizenprijzen de afgelopen jaren stegen, zo hard valt de huizenmarkt dit jaar ook stil. Ondanks dit kopen wij toch huizen aan, wel te weten zonder voorbehoud van financiering. Dit wil zeggen dat u uw huis 100% zeker heeft verkocht. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de verkoop om een of andere reden niet doorgaat. Vaak krijgen wij de opmerking dat wij een hoge prijs geven voor een woning. Dat komt onder andere door:

– ten eerste, dat wij continue woning aan het verbouwen zijn, hierdoor weten wij exact wat de verbouwingkosten zijn. 

– ten tweede, kijken wij juist naar de positieve punten/ kansen die een woning heeft, en niet alleen naar de negatieve punten.

– niet op korte termijn investeren maar juist op langere termijn.

Heeft u bijvoorbeeld een woning in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Asten, Deurne, Meijel, Heythuysen, Someren, Roermond, Venlo, Panningen, Weert, Swalmen, Reuver, Heerlen, Kerkrade en ten slotte Maastricht? Neem dan contact met ons op, wij komen namelijk geheel vrijblijvend langs voor een gratis taxatie van uw woning. Daarna ontvangt u binnen 48 uur een bod op uw woning. 

Uw huis direct verkopen met inboedel? Ook dit is mogelijk bij ons! Huis en Land Vastgoed ontzorgt u als verkoper. Hierdoor heeft u bij ons niks te maken met makelaarskosten, notariskosten, nieuwsgierige buren die uw woning komen bekijken en geen stress dat u telkens uw woning gepoetst en opgeruimd moet hebben. Wij ontzorgen u! Wilt u meer informatie klik dan hier om naar veelgestelde vragen te gaan of bel naar 0475-496328.

 

Diverse woning eigenaren gingen u voor:

Deel dit bericht

Deel op Facebook
Deel op Twiter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws