Huis Helmond verkopen

AANGEKOCHT: wij benaderd om naar een woning te komen kijken in Helmond. Deze eigenaar wilde zijn huis Helmond verkopen met de complete inboedel. Doordat wij de woning rustig hebben kunnen bekijken, zijn de plus-en minpunten van deze woning goed in kaart gebracht. Dit resulteerde in een reële prijs voor de verkoper.

Huis Helmond verkopen?

Zekerheid en discretie:

Voor een verkoper kan het som een moeilijke en emotionele beslissing zijn om zijn/haar huis te gaan verkopen. Huis en Land Vastgoed probeert u hierin te ondersteunen wanneer u uw huis Helmond wilt verkopen. Wanneer u de woning aan ons verkoop heeft u niks te maken met nieuwsgierige buren die uw woning komen bekijken. Daarnaast hoeft u de woning ook niet telkens opgeruimd te hebben als er een bezichtiging is. Bovendien bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage wanneer u direct aan ons verkoopt. De verkoper van bovenstaande woning koos daarom ook voor een directe verkoop aan Huis en Land Vastgoed. 

Uitgebreide taxatie:

Wij werden benaderd om naar zijn woning te komen kijken, door een grondige taxatie uit te voeren zijn wij de pluspunten gaan waarderen van deze woning in Helmond:

 • Ten eerste; een uitbouw over de volledige breedte
 • Ten tweede; zonnepanelen
 • zonneboiler
 • groen plantsoen voor de voordeur
 • speelveld voor kinderen om de hoek
 • royale dakkapel
 • terrasoverkapping
 • en tevens is het huis grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing

Kortom een zeer solide basis! Zo heeft de woning ook minpunten, zo behoeft de woning de nodige aandacht, men kan hierbij denken aan:

 • Een nieuwe keuken
 • Verplaatsen badkamer
 • Modernisering van de elektra
 • Het vernieuwen van het stukwerk
 • Het renoveren van de toiletruimten
 • Achterstallig afwerking aan de binnenzijde
Door alle plus-en minpunten inzichtelijk te maken, is er een goede kostencalculatie gemaakt. Hieruit is een bod gekomen, welke wij naar de verkoper hebben overgebracht. Dit bod was boven verwachting van de verkoper! Om die reden heeft hij gelijk in gestemd met de verkoop van zijn woning in Helmond. Huis en Land Vastgoed koopt ook uw huis met inboedel aan! Wij hebben de woning dus geaccepteerd zoals deze was ten tijde van het ondertekenen van de koopakte. Hierdoor heeft de verkoper geen enkele aansprakelijkheid. U als verkoper wordt dan volledige gevrijwaard. Uw huis Helmond verkopen kan dus snel geregeld zijn!
 

Gezocht:

Huis en Land Vastgoed is continue op zoek naar woningen in Helmond en omgeving. Heeft u woning liggen in Helmond, Mierlo, Deurne, Asten, Eindhoven, Valkenswaard, Leende, Veldhoven, Geldrop en Nuenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons voor een gratis taxatie. U kunt ons bereiken via het aanvraagformulier op de website of bellen naar 0475-496328.

Deel dit bericht

Deel op Facebook
Deel op Twiter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws