RECENT AANGEKOCHT: zeer royaal bemeten appartement met een berging, gemeenschappelijk fietsenberging en eigen parkeerplaats (afgesloten binnenterrein). Dit appartement is gelegen op zeer gewilde locatie in het centrum van Eindhoven. Binnen 2 minuten lopen staat u tussen de winkels, diverse restaurants en op Eindhoven Centraal. Hoe centraal wil men wonen? Deze centrale locatie konden wij juist enorm waarderen. Hierdoor hebben wij ook een zeer reëel bod neergelegd bij de erfgenamen. Dit resulteerde daardoor ook snel tot een overeenstemming. De erfgenamen van dit  appartement wilden het huis verkopen na overlijden met zo min mogelijk zorgen, dit is hun nu ook gelukt!

Ontzorgen bij verkoop huis na overlijden:

Het huis verkopen na overlijden kan bij u als erfgenamen veel te weeg brengen. U kunt hierbij denken aan stress, emoties die naar boven komen en of zorgen die het met zich mee brengt. Op het moment dat u als erfgenaam de woning wil gaan verkopen, gaan er verschillende aspecten een rol spelen:

  • Wat moet er met de inboedel gebeuren?
  • Hoelang gaat het verkooptraject verkoop duren?
  • Er is veel achterstallig onderhoud, krijgen we dit zo wel verkocht?

Dit zijn allemaal vragen waarin Huis en Land Vastgoed u kan helpen en ontzorgen. Hierdoor kunnen u en de andere erfgenamen zich gaan richten op het verwerken van het verlies van uw dierbare. Huis en Land Vastgoed kan o.a. zorgen voor:

  • Een reële en eerlijke prijs voor uw woning;
  • Snelle overdracht via de notaris;
  • De kosten van de hypotheek en verzekering kunnen wij voor onze rekening nemen; 
  • Het ontnemen van de zorgen over het achterstallige onderhoud (achterstallig onderhoud is bij ons totaal geen bezwaar);
  • De woning kan (deels) met of geheel zonder inboedel aan ons verkocht worden.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande tekst, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Vergeet dan niet een geheel vrijblijvende (kosteloze) taxatie aan te vragen. U kunt ons bereiken op: 0475-496328 of vul het contact formulier in op onze website.