Huis verkopen Venlo

AANGEKOCHT: wij werden benaderd door de eigenaar van deze woning. Hij wilde zijn huis verkopen in Venlo voor een reële prijs. Door een uitgebreide taxatie uit te voeren, konden wij een reëel bod doen. De eigenaar kon zich goed vinden in de taxatie, en ging daarmee akkoord. Hij heeft daarmee zijn huis met 100% zekerheid verkocht.

Huis verkopen Venlo

Tijdens de taxatie zagen we dat deze woning de benodigde aandacht verdiend. Zo dient de woning eigenlijk grotendeel gerenoveerd te worden. Men kan hierbij denken aan moderniseren van de keuken, de badkamer, toilet, stukwerk en vloeren. Verder zagen wij dat de basis van deze woning zeer solide was, en de indeling van alle ruimten in balans waren. Het huis is voorzien van grotendeels kunststof kozijnen met HR++ beglazing, een royale uitbouw, wat bijdraagt aan fijne leefomgeving. Door vooral te kijken naar de kansen die deze woning biedt, hebben wij een reële prijs kunnen geven. Een prijs waar de eigenaar uiterst tevreden over was. Zodoende kon hij snel zijn huis verkopen in Venlo. Huis en Land Vastgoed kocht de woning aan:

  •  ten eerste zonder voorbehoud van financiering
  • Ten tweede werd er een waarborgsom gestort in handen van de notaris
  • de overdracht heeft plaatsgevonden binnen 14 dagen (dit i.v.m. plannen van de verkoper)
  • zonder 3 dagen bedenktijd
Kortom het huis was dus definitief verkocht!

Huis en Land Vastgoed, is STEENGOED in VASTGOED!! Kies voor 100% zekerheid en bel 0475-496328!

Huis en Land Vastgoed is continue op zoek naar woningen in de provincie Noord-Brabant en Limburg. Heeft u een woning met achterstallig onderhoud? Of een woning die u wilt verkopen met inboedel en al? Dit is voor ons geen enkel probleem! U verkoopt uw woning aan ons voor een reële prijs en u bent van alle zorgen af. Huis en Land Vastgoed ontzorgt u namelijk! Wilt u nog verdere informatie over onze werkwijze, klik dan hier. Wilt u gelijk een geheel vrijblijvende taxatie laten uitvoeren? Vul dan gelijk het contactformulier in op onze website of bel naar 0475-496328

Heeft u een woning in Roermond, Venlo, Weert, Eindhoven, Helmond, Deurne, Asten, Geldrop, Veldhoven, Valkenswaard of een andere plaats in Noord Brabant of Limburg, twijfel dan niet langer een neem contact met ons op!

Deel dit bericht

Deel op Facebook
Deel op Twiter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws