Mijn huis verkopen in Eindhoven

AANGEKOCHT: Wilt u geen zorgen hebben omtrent de verkoop van uw huis, kies dan voor 100% zekerheid. Huis en Land koopt uw woning in Eindhoven e.o.

Huis en Land geeft u zekerheid:

Denkt u, ik wil mijn huis verkopen in Eindhoven.. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis taxatie van uw woning. Wij geven u een reële prijs voor uw woning! Sommige mensen vragen zich af hoe het kan dat een professionele partij als Huis en Land Vastgoed, zulke hoge prijzen betaald voor vastgoed. Dit zullen wij u nu nader toe lichten. Doordat wij al reeds meer als 40 jaar gespecialiseerd zijn in de directe aankoop van vastgoed, weten wij exact wat een verbouwing mag kosten. Hierdoor kunnen wij een hogere prijs voor uw woning geven dan een particuliere koper.

Denkt u na het lezen van de bovenstaande tekst: ik wil mijn woning helemaal niet aan een belegger verkopen! Huis en Land Vastgoed onderscheid zich van de reguliere vastgoed belegger. Wij kopen uw woning niet om deze te verhuren, maar om deze te voorzien van de hedendaagse luxe en comfort. Waarna we deze woning weer terug brengen op de kopersmarkt, kortom wij onttrekken geen enkele woning aan de woningmarkt! Wij zorgen er juist voor dat de woningen die wij aankopen, duurzaam verbouwd worden! Wij willen gaan voor een groener en beter leefklimaat!

Mijn huis verkopen in Eindhoven

Mijn huis verkopen in Eindhoven, door uw "oude" huis aan Huis en Land Vastgoed te verkopen werkt u mee aan een beter klimaat!

In tegenstelling tot particuliere kopers heeft het nog diverse andere voordelen om uw huis aan Huis en Land Vastgoed te verkopen:

  • uw buren hebben geen last van doe-het-zelf klussers die tot de laat in de uren bezig zijn, welke tevens soms jaren bezig zijn met het verbouwen van uw “oude” woonhuis. 
  • U heeft bij ons niks te maken met makelaarskosten,
  • Flexibel in de afname termijn van uw woning,
  • Wij hebben geen financieringsvoorbehoud nodig.

Wilt u vrijblijvend bod op uw huis, klik dan hier. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0475-496328.

Deel dit bericht

Deel op Facebook
Deel op Twiter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws