Appartement verkopen!

Voor verschillende klanten zijn wij op zoek naar appartementen in verhuurde staat. Dit mogen tevens ook appartementen zijn welke al leeg zijn of welke in de nabije toekomst leeg gaan komen. De regio waar deze appartementen gelegen moeten zijn is de regio Zuid-Oost Brabant en de gehele provincie Limburg. Dus wanneer u uw appartement snel verkopen wil, neem dan direct contact met ons op! Een gedateerd appartement met achterstallig onderhoud is bij ons eveneens geen probleem!

Al bijna 40 jaar actief op de vastgoed markt!! Wij zijn uw betrouwbare partner in de verkoop van uw appartement of woonhuis!!

Wij kunnen u 100% zekerheid bieden zodat u appartement definitief verkocht is. U kunt dan zorgeloos van uw pensioen gaan genieten. Het is ook mogelijk dat u misschien naar het buitenland wil gaan verhuizen of een investering wilt doen in uw eigen woonhuis. Huis en Land Vastgoed kan hier zorg voor dragen. Onze biedingen zijn zonder voor behoud van financiering!! Dit jaar zijn we al 40 jaar actief op de vastgoed markt, zoek dus niet langer naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw appartement. Wanneer u zaken met ons doet heeft u niks te maken met:

  • makelaarskosten
  • taxatiekosten
  • een verkoopbord op het raam
  • en 3 dagen bedenktijd van de koper.

KIES DUS VOOR ZEKERHEID!!

In het verleden hebben wij al appartementen aangekocht in: Eindhoven, Valkenswaard. Waalre, Veldhoven, Asten, Nuenen, Nederweert, Weert, Meijel, Heythuysen, Panningen, Venlo, Roermond, Venray, Horst, Linne, Echt, Sittard, Geleen, Heerlen, Kerkrade, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Vaals en vele andere gemeenten!!

LET OP: staat uw gemeente hier niet bij, dan wil dit niet zeggen dat wij uw appartement niet kopen!! Twijfel niet langer en neem contact met ons op!! Wanneer uw appartement geschikt is om aan te kopen, kunt u van ons op korte termijn een bieding verwachten. Mocht u nog vragen hebben, bezoek onze website of bel geheel vrijblijvend naar 0475-496328.

Deel dit bericht

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twiter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on whatsapp
Deel via Whatsapp

Vragen of opmerkingen?

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Gratis taxatie en een reële prijs

 Wij geven u een reële prijs voor uw woning of bedrijfspand.

Geen voorbehoud van financiering

Dit wil zeggen dat uw woning met
100% zekerheid verkocht is. Wij storten tevens een waarborgsom in handen van de notaris.

Geen bijkomende kosten

U heeft niks te maken met makelaarskosten of andere bijkomende kosten. De kosten van de
notaris worden eveneens door ons betaald.

Discreet en transparant!

Buren, vrienden en familie komen niet te weten dat uw woning via ons verkocht is.

Werkgebied

Wij zijn continue op zoek naar vastgoed in de regio Zuidoost Brabant en de gehele provincie
Limburg.

Meer nieuws