Voor verschillende klanten zijn wij op zoek naar appartementen in verhuurde staat. Dit mogen tevens ook appartementen zijn welke al leeg zijn of welke in de nabije toekomst leeg gaan komen. De regio waar deze appartementen gelegen moeten zijn is de regio Zuid-Oost Brabant en de gehele provincie Limburg. Dus wanneer u uw appartement snel verkopen wil, neem dan direct contact met ons op! Een gedateerd appartement met achterstallig onderhoud is bij ons eveneens geen probleem!

Al bijna 40 jaar actief op de vastgoed markt!! Wij zijn uw betrouwbare partner in de verkoop van uw appartement of woonhuis!!

Wij kunnen u 100% zekerheid bieden zodat u appartement definitief verkocht is. U kunt dan zorgeloos van uw pensioen gaan genieten. Het is ook mogelijk dat u misschien naar het buitenland wil gaan verhuizen of een investering wilt doen in uw eigen woonhuis. Huis en Land Vastgoed kan hier zorg voor dragen. Onze biedingen zijn zonder voor behoud van financiering!! Dit jaar zijn we al 40 jaar actief op de vastgoed markt, zoek dus niet langer naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw appartement. Wanneer u zaken met ons doet heeft u niks te maken met:

  • makelaarskosten
  • taxatiekosten
  • een verkoopbord op het raam
  • en 3 dagen bedenktijd van de koper.

KIES DUS VOOR ZEKERHEID!!

In het verleden hebben wij al appartementen aangekocht in: Eindhoven, Valkenswaard. Waalre, Veldhoven, Asten, Nuenen, Nederweert, Weert, Meijel, Heythuysen, Panningen, Venlo, Roermond, Venray, Horst, Linne, Echt, Sittard, Geleen, Heerlen, Kerkrade, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Vaals en vele andere gemeenten!!

LET OP: staat uw gemeente hier niet bij, dan wil dit niet zeggen dat wij uw appartement niet kopen!! Twijfel niet langer en neem contact met ons op!! Wanneer uw appartement geschikt is om aan te kopen, kunt u van ons op korte termijn een bieding verwachten. Mocht u nog vragen hebben, bezoek onze website of bel geheel vrijblijvend naar 0475-496328.