Recent hebben wij deze half vrijstaande woning met garage in Roermond (Maasniel) aangekocht. Dit woonhuis dient op de nodige punten nog gerenoveerd te worden. De eigenaren van deze woning in Roermond wilden hun huis snel verkopen, om zo een executie verkoop te kunnen voorkomen. Huis en Land Vastgoed heeft hierin bemiddeld en een goed voorstel bij de hypotheekverstrekker neergelegd (dit uiteraard in samenspraak met de verkopers), zodat de huiseigenaren niet met een restschuld kwamen te zitten. 

Huis snel verkopen in Roermond of een executie verkoop voorkomen?!? Neem dan direct contact op met Huis en Land Vastgoed!!

 

Aanschrijving executie verkoop:

Heeft u het gevoel dat de hypotheekverstrekker (bank) u klem heeft gezet tegen de muur en dat u geen kant meer op kunt?!? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met Huis en Land Vastgoed op! Wij hebben in het verleden al voor meerdere klanten onderhandeld met hypotheekverstrekkers en dit tot een goed einde gebracht. Mocht er sprake zijn van een executoriale verkoop, dan adviseren wij u zeer snel te handelen, want de opbrengst via een executie verkoop is vaak veel lager dan wanneer u de woning aan ons verkoopt.

Er wordt ons vaak gevraagd waarom wij een hogere prijs af geven dan andere makelaars. Wij geven een hogere prijs af doordat wij redeneren vanuit de positieve punten van uw woning en niet vanuit de negatieve punten wat nog aan uw woning moet gebeuren (dit laatste doen helaas veel makelaars). Hierdoor slagen wij er vaak in dat uw woning niet via een executie verkoop of reguliere verkoop wordt verkocht. Dit was zo ook het geval bij de woning die in Roermond is aangekocht. Deze woning had nog een behoorlijke renovatie nodig, echter keken wij hierdoor heen en hebben juist de pluspunten extra goed bekeken. Na renovatie beschikt deze woning over:

  • Moderne luxe keuken;
  • Houtkachel;
  • Moderne toilet;
  • Luxe badkamer;
  • Houten vloer in de woonkamer;
  • Vernieuwde elektra;
  • 2e royale woonkamer;
  • Royale achtertuin (zuiden georiënteerd);
  • Geheel voorzien van isolerende beglazing;
  • etc.

Kortom weet u zich geen raad meer en wilt u niets liever dan een executie verkoop voorkomen, neem dan contact op met Huis en Land Vastgoed. Wij proberen u snel, discreet en zo deskundig mogelijk te helpen. Niemand zal te weten komen in welke situatie u zich verkeerd, bij ons is en blijft alles strikt vertrouwelijk!!

Bel geheel vrijblijvend voor meer informatie naar 0475-496328 of vul het contactformulier in op onze website.