Huis en Land Vastgoed helpt u bij de verkoop van een huis uit een erfenis. Een huis verkopen bij een erfenis is geen gemakkelijke zaak, het brengt veel aspecten met zich mee. Daarom is verstandig om hier een partij in te vinden die u hierin een goede begeleiding/ ondersteuning kan geven. Huis en Land Vastgoed beschikt over benodigde kennis om de verkoop gemakkelijk en snel tot een goed einde te brengen!

Het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg, als dan daarbij het verkopen van een huis nog om de hoek komt kijken, kan dit veel stress met zich meebrengen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • De gehele woning staat vol met inboedel;
  • Het woonhuis heeft veel achterstallig onderhoud;
  • Er zit een huurder in de woning die de woning niet wil verlaten;
  • U kunt of wilt de kosten van onderhoud, verzekeringen en hypotheek niet blijven dragen. 
  • Onderling verschil tussen de erfgenamen.

Een huis verkopen bij erfenis: op het moment dat u kiest voor een snelle verkoop aan Huis en Land Vastgoed, dan weet u waar u aan toe bent. U heeft dan geen zorgen meer over: hypotheek, stookkosten, gemeentelijke belastingen, onderhoud en dergelijke. Het fijne aan een snelle verkoop aan Huis en Land Vastgoed is ook dat u deze nare periode eindelijk af kan gaan sluiten.

Er zijn verschillende opties met betrekking tot de verkoop:

  • Zo kopen wij de woning aan met inboedel ( u kunt dan alle dierbare spullen eruit halen en het restant van de inboedel laten staan)
  • U kunt kiezen voor een snelle overdracht of juist op een iets langere termijn (dit is naar uw wensen nader overeen te komen)
  • Wij kunnen u bijvoorbeeld begeleiden in de bemiddeling tussen de erfgenamen tot aan transport bij de door u gekozen notaris.

Als u meer informatie wilt over een huis verkopen uit een erfenis dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt altijd geheel vrijblijvend bellen voor een afspraak, of uiteraard voor meer informatie. 

Tel: 0475-496328

Of vul het contactformulier in op onze website.