Huis en Land Vastgoed kan u de perfecte expertise bieden in het opkopen van huizen. Wij beschikken over ruim 40 jaar aan kennis over de vastgoedmarkt in Zuid-Oost Brabant en de gehele provincie Limburg. In deze onzekere tijd kunnen wij door onze jarenlange expertise de zekerheid, duidelijkheid en een perfecte service verlenen. 

Heeft u een woonhuis of appartement wat u bijvoorbeeld op kortere termijn zou willen verkopen? Huis en Land Vastgoed kan u een gegarandeerde prijs voor uw woning bieden. Wij bieden u doorgaans een hogere prijs als een particuliere koper. Hier is een logische verklaring voor te geven, particuliere kopers kijken er namelijk vaak tegen op om gedateerde woningen of woningen met veel achterstallig onderhoud te gaan verbouwen. Dit resulteert uiteindelijk in een lager bod dan dat wij u kunnen bieden. Huis en Land Vastgoed houdt zich immers dagelijks bezig met het opkopen en verbouwen van huizen.

Op het moment dat u uw appartement of woning aan ons verkoopt brengt dit voordelen met zich:

  • Er hoeft geen verkooptraject opgestart te worden met een andere makelaar, wat hoge kosten en veel tijd met zich meebrengt;
  • De datum van overdracht wordt in samenspraak vastgesteld; 
  • U heeft geen bijkomende kosten, deze nemen wij voor onze rekening.

Heeft u nog twijfels, neem dan contact op via het contactformulier op onze website, hierin kunt u tevens uw vragen stellen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. U kunt eventueel ook nog de volgende artikelen (referenties) eens doorlezen:

Een opknap huis verkopen in Eindhoven!

Huis verkopen in Eindhoven

Direct een bod op uw gedateerde woonhuis!!

Huis verkopen aan een makelaar

Aangekocht: jaren ’30 woning in het centrum van Eindhoven