Huis en Land Vastgoed is DE MAKELAAR IN HELMOND die uw huis direct aankoopt. Bij ons heeft u niks te maken met voorbehoud van financiering, bouwtechnische keuringen, makelaarskosten of andere bijkomende kosten om uw huis verkoop klaar te maken. Wij nemen u de zorgen uit handen! 

Zoekt u naar MAKELAAR HELMOND, bel dan geheel vrijblijvend naar 0475-496328!

Door onze jaren lange ervaring in de vastgoed markt in Helmond en omstreken kunnen wij u een scherpe aanbieding doen.  Wij kijken niet naar de negatieve punten van een woning, maar juist naar de positieve punten. Bij deze woning zagen wij tal van positieve punten, zo beschikt deze woning over:

  • Ten eerste een UNIEK groot perceel van circa 325m2;
  • Ten tweede een goede en rustige ligging in de straat (van de weg terug, parkeerterrein aan achterzijde en geen directe buren);
  • Daarnaast heeft de woning een grote woonoppervlakte;
  • 3 royale slaapkamers;
  • Vaste trap naar de zolder met een 4e slaapkamer;
  • Mogelijkheid om zeer royaal uit te bouwen;
  • Een gunstig energielabel.

Huis en Land Vastgoed is de Makelaar in Helmond die met u meedenkt. Zo kunnen de verkopers van bovenstaande woning, nog een tijdje in het huis blijven wonen totdat hun nieuwe woning wordt opgeleverd. Huis en Land Vastgoed probeert met u als verkoper mee te denken op allerlei vlakken! Wij proberen ervoor te zorgen dat het u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt! Bijvoorbeeld zou er ook afgesproken kunnen worden dat u als verkoper alle meubels in het pand laat, zodat u met een frisse nieuwe start kan beginnen. Ook is het mogelijk dat u uw woning aan ons verkoopt en terug huurt. Huis en Land Vastgoed maakt van het verkopen van uw huis een genot in plaats van een last!!

Zoekt u een makelaar in Helmond die uw huis aankoopt, neem dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0475-496328. 

Referenties:

Huis verkopen in Helmond

Huis sneller verkopen!!

Huis verkopen zonder makelaar