Als u de woorden opkoper huizen Eindhoven intypt, dan komt u uit bij Huis en Land Vastgoed. Huis en Land Vastgoed is namelijk de opkoper van huizen in Eindhoven die u zekerheid kan bieden omtrent de verkoop van uw huis. Wij beschikken over ruim 40 jaar aan ervaring in het opkopen van huizen. Door de jaren lange ervaring kunnen wij u verzekeren van een reële prijs voor uw woonhuis. 

Opkoper huizen Eindhoven biedt maatwerk:

Op het moment dat u uw woning bij ons aanbiedt kunt u aangeven wat uw wensen/ voorwaarden zijn omtrent de verkoop van uw huis. Zou u bijvoorbeeld nog enkele maanden in de woning willen blijven of juist een snelle overdracht? Wilt u uw huis verkopen en terug huren of wilt u juist het huis verkopen met de volledige inboedel? Dit kunnen allemaal wensen zijn die voor u als verkoper zeer belangrijk zijn. Huis en Land Vastgoed biedt u hierin een passende oplossing. De situatie van iedere verkoper is anders, dit vraagt daarom ook voor een specifieke aanpak.

Zou u meer informatie willen over Huis en Land Vastgoed en haar werkwijze als opkoper van huizen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons bereiken op 0475-496328. U kunt ook het contactformulier in vullen op de website, dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op. 

Recent aangekocht:

Bovenstaand appartement in Eindhoven is recent door ons aangekocht. De verkopers hebben ons benaderd, omdat ze dit appartement maar niet verkocht kregen in deze corona-crisis. Het appartement is geheel gedateerd, echter redeneren wij niet vanuit de negatieve punten van een woning maar vanuit de positieve punten die een woning heeft of kan bieden. Dit is ook het verschil waarom Huis en Land Vastgoed zich doet onderscheiden als opkoper van huizen, hierdoor geven wij u wel een reële prijs voor uw woning. Het bovenstaand appartement zal getransformeerd worden naar een unieke woongelegenheid. Enkele kenmerken van dit appartement zullen gaan zijn:

  • Ligging op gewilde rustige locatie;
  • Royaal dakterras;
  • Moderne luxe keuken;
  • Moderne luxe toilet en badkamer;
  • Taatsdeur in woonkamer; 
  • Parkeerplaats en berging in het souterrain;
  • Goed onderhouden complex, aan groen plantsoen gelegen;
  • Goed energielabel;
  • Gezonde VVE.